Tillbakablickar 2006

Vilket år! Oj oj oj säger vi bara. Det var skandalernas år, resorna och de oförutsägbara händelsernas år. Hur ska vi någonsin kunna slå detta? Vårt nyårslöfte för 2007: Fler resor! Fler skandaler! Starkare sprit och tja, lägg till några timmar på gymmet till det där så har du vårt nya år i ett nötskal!

Februari:
Vi får nog av plugget och sticker till Eilat, Israel, en halv vecka innan sportlovet. Vi bokar resan kvällen innan, skickar ett litet mejl till lärarna och packar väskan. And off we go!
 
       
Vi flyger fram över parkeringsplatsen, flyter i Döda Havet och står uppradade i våtdräkter redo för att dyka med delfiner! 
Resan började med att flygbussen fick vända om då vägen var avstängd på grund av att en bomb var placerad där, men annars var det lugna gatan. Man kände sig iallafall trygg när grabbarna i McDonaldskön hade sin K-pist hängandes över axeln.

Juni:
Sjung om studentens lyckliga dar... Finns inga ord för den känslan! Vi citerar vad den erkände bögen George Michael en gång sagt; FREEDOM! 

    

Sommar:
Vi måste nu citera en stor och känd matkedja, McDonalds;  I'm looovin' it! Ketchup! Som vanligt kunde Carros kleptohänder inte lämna Kebabhouse utan minst en trofé. Denna gång var det en ketchupflaska som utan lov  i smyg lämnade lokalen. Den skulle sitta bra ihop med hennes KebabHouse-tallrik om vi bara hade sparat flaskan. Bild nr 2 från en galen kräftskiva.

   

Augusti - September:
Vi har redan berättat om den ödesdigra resan till Alanya, Turkiet, men vissa godbitar glömde vi bort. Bild nr 2; Våran räddning, sömnutlösaren Baby TV. Barnprogram för nyfödda, meningslöst, inga repliker men det sändes dygnet runt. "Baby chef baby chef, cooking is a lot of fun, baby chef baby chef, fun for everyone!"
Bild nr 4, vi reste till Turkiet med tomma fickor och levde mest på nudlar. En kväll fick vi för oss att lyxa till det och gick ned till snabbköpet och köpte korv, bröd, ketchup och senap, samt en fet Fanta! Gourmetmiddag helt enkelt. Bild nr 6, detta är inte våra nytatuerade rumpor. De dök bara upp.
Bild nr 5, lägg märke till partyturken i vänstra hörnet.

    

Resten av året:
Hemma i det kalla Sverige tog vi till alkoholen likt en finne i en bastu. Vår enda tröst i vardagen, röj, röj och ännu mer röj. Så mycket söp vi så att vi inte hade råd att köpa nya kläder tillslut, denna lilaguldiga pärla har setts flera gånger i höst. Vi ber om ursäkt.

  

Nu får vi önska er lojala läsare en riktig god fortsättning på det nya året! Vi hoppas på nya eskapader och smaskiga skandaler som vi kan dela med oss av. Ta't lugnt!

RSS 2.0