På tredje dagen uppstånden

Det var ett tag sedan och mycket har hänt. Vi har mognat. Vi har upplevt fler äventyr. Carro är 35 år gammal enligt vuxentestet på Facebook och Clara är 27. Åren går fort och här sitter vi ärrade och .. ja slitna helt enkelt. Carro ska börja spela golf och Clara har fått ett jobb. När pensionsparskuverten dimper ned i brevlådan rusar vi dit och sliter upp de med tänderna. Men än har vi inte kastat in handuken!

Vi läste igenom våran gamla blogg och skämdes lite. En aning. Möjligtvis spred sig en rodnat längs våra kinder. Det var självutlämnande, omoget, lite pinsamt men det var sanningen. Vi står för det och går vidare (med hjälp av psykolog, sömnpiller...).

Men nu tänkte vi sätta igång igen! Kanske ett inlägg då och då bara för att ni ska ha något att läsa på jobbet. Att ha några att se ned på. Vi kanske kan få dig på andra tankar, att känna dig bra igen, att du har hela livet framför dig. En ensam natt kanske vi är den rösten som säger: "lämna ifrån dig whiskyflaskan, du ser hur det kan gå".

Även om ni skakar på huvudet, fnyser och snabbt klickar ned fönstret har vi ändå åstadkommit någonting. Tillexempel har vi slösat minst en sekund av ditt liv. Som du kanske tillexempel hade kunnat använda åt något annat, skickat iväg det där messet till den du är kär i (innan hon kysste killen i lägenheten bredvid) vunnit en miljon i internetpoker, jaa lyckats helt enkelt. Det går fort på börsen. Men ändå kommer ni att gå in här igen... mot er vilja, och ni kommer slösa fler och fler sekunder.. snart har vi en hel minut av ditt liv. Analysera det.

Det vi egentligen ville säga att vi är tillbaka! Välkomna!

RSS 2.0